Unikt Gulv er en leverandør av høykvalitets tregulv til privatpersoner og næringsliv. Vi tilfører mye lidenskap, fagkunnskap og kreativitet til våre leveranser.

I Vårt showroom ved Bygdøy Allé kan du se ut bredt utvalg av vårt sortiment, få vareprøver, inspirasjon og ikke minst anbefalinger og råd fra våre fagpersoner.

Unikt Gulv sine leverandører er nøye utvalgt slik at vi alltid kan levere høy kvalitet og “generasjons-levetid”. Vi har nøye utvalgt våre leverandører for å passe våre målsetninger og visjoner, slik at vi alltid har de riktige forutsetningene for å imøtekomme våre kunder og deres drømmer om deres unike hjem.

Skjønnhet fra naturen

Hvert tregulv er unikt. Dette er en av mange fordeler ved tregulv sammenlignet med andre gulvalternativer. Treets unike tekstur er noe som ikke kan kopieres.

Montering

Vi tilbyr også riving av gammel parkett, og montering av ditt nye gulv. Nytt gulv – enklere enn du tror hos unikt gulv!

Tregulv og naturen

Visste du at tregulv er det mest miljøvennlige gulvet tilgjengelig? De lave utslippene i produksjonsprosessen, gulvets livslange levetid og det faktum at tregulv er 100% resirkulerbart. Så når du velger et tregulv, velger du det beste for miljøet. Alle oljer vi benytter er også miljøvennlige, og gunstige også for astmatikere.

Tregulv og fargevariasjoner

Som fortalt er tregulvene skapt av naturen. Derfor kan de ulike bordene også ha små nyanseforskjeller. Treet kan variere fra lyst til mørkt. Disse variasjonene vil bli mindre og mindre synlige med tiden etter som gulvet utsettes for solens uv-stråler og treet selv får en varmere glød. Derfor anbefaler vi å ikke dekke til gulvet med tepper de første 6 mnd etter installasjon.

Vedlikehold

Når gulv leveres har det blitt behandlet med olje/voks. Dette betyr at du har et gulv som er lett å vedlikeholde. Det anbefales uansett å påføre et strøk med hardvoksolje etter installasjonen og sørge for å holde god stand for å kunne nyte gleden av gulvet i mange år.

Unkit Gulv -